Aktivisti Kancelarije za mlade zdušno uz gradonačelnika

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivisti Kancelarije za mlade zdušno uz gradonačelnika

LESKOVAC – Aktivisti leskovačke Kancelarije za mlade delili su danas ispred Robne kuće novi broj „Leskovačkog glasnika“ i poručili da ovaj grad nikada ne bi bio veliko gradilište da na njegovom čelu nije Goran Cvetanović.

Oni su podsetili sugrađane kojima su delili bilten da se nakon izbora nastavilo sa renoviranjem škola, asfaltiranjem ulica, zamenom vodovodne mreže, postavljanjem novih LED svetiljki.  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Možda najbolji dokaz dobrog upravljanja gradom i očuvanja tradicije jeste priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za najuspešniju lokalnu samoupravu u regionu, koje je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović primio u ime grada. U novom broju su i tekstovi o nastavku modernizacije mehanizacije i voznog parka u Javno-komunalnim preduzećima „Vodovod“ i „Komunalac“ , kao i o JKP „Toplana“ koje je nabavilo nove filtere za prečišćavanje vazduha, što je samo dokaz više da se u ova preduzeća kontinuirano ulaže i da dolazi do stabilizacije njihovog poslovanja„, kazala je Natalija Cakić ispred Gradske uprave Leskovac.

Mladi aktivisti su poručili da sve ove aktivnosti pokazuju da se ne radi samo tokom predizborne kampanje, već lokalna samouprava intenzivno nastavlja sa uređenjem našeg grada, odgovorno i transparentno, i sa tom praksom nastaviće se i ubuduće.

Inače, svi volonteri ove organizacije koja se delom finansira iz gradskog budžeta članovi su vladajuće Srpske napredne stranke.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.