Aktavis Akademija u juniorskoj i kadetskoj ligi Srbije

Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktavis Akademija u juniorskoj i kadetskoj ligi Srbije

LESKOVAC

Mladi košarkaški Aktavis Akademije izborili su plasman u juniorsku i kadetsku ligu Srbije za sezonu 2018/2019. Juniori su u finalu kvalifikacionog turnira savladali su KK Radnik iz Surdulice u gostima rezultatom 92:75, u utakmici u kojoj nijednog trenutka nije postojala dilema oko pitanja pobednika. Kadeti Aktavis akademije su u finalu kvalifikacionog turnira savladali su KK Plej 017 iz Bujanovca rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 92:73. I u toj u utakmici nijednog trenutka nije postojala dilema oko toga ko je bolji.

Direktor kluba Vladan Stojiljković kaže da je ovo prvi put da Aktavis akademija igra i juniorsku i kadetsku ligu Srbije.

„Ovo je veliki uspeh za nas i pokazatelj da se dobro radi u klubu. Posebno nam je drago što će naši juniori i kadeti imati prilike da u direktnim duelima sa najboljim vršnjacima iz Srbije na samom terenu vide šta i koliko mogu. Verujem da će im ovo biti još veći podstrek da i dalje naporno rade i treniraju.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pobeda za finale

Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2018, 09:51

LESKOVAC..AKTAVIS AKADEMIJA – JASTREBAC (ALESKINAC) 79:62 (25:22 15:15 15:17 24:8)..Košarkaši Aktavis akademije izborili su plasman u finale kupa KSS-istok dobivši u hali na sajmištu ekipu Jastrepca iz Aleksinca rezultatom 79:62. Gostujuća ekipa je pružila jak otpor i uspešnim šutevima za tri...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.