Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2024, 18:31

A za muzej automobil od 20.000 evra

LESKOVAC
Skoro 20.000 evra Narodni muzej iz Leskovca platiće novi službeni automobil, za koji, između ostalog, zahtevaju da bude metalik-beo, sa manuelnim menjačem iz minimum iz 2023. godine, da je benzinac i dug najmanje 4.350 milimetara, kao i da ima “bluetooth” za telefon, pišu Južne vesti.
Kako stoji u tenderskoj dokumentaciji, od opreme traže da automobil ima i električnu kontrolu stabilnosti (ESC) koji pomaže vozačima da izbegnu nezgode smanjujući opasnost od bočnog proklizavanja vozila i iznenadnih promena pravaca, kao i prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača i vazdušne zavese.
Pored klima uređa,...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.