Bežična tastaturica za na dlan

Blog: Peđina beležnica, 28.Dec.2009, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bežična tastaturica za na dlan

Lenovo je tržištu predstavio minijaturnu bežičnu tastaturu namenjenu za multimediju. Lenovo je u stvari naziva multimedijalni daljinski upravljač sa tastaturom. Oznaka modela je 57Y6336.
Tastatura staje na dlan, a u nju je ugrađen i trekbol. Na računar se povezuje priloženim usb adapterom i bežičnom vezom na 2.4 GHz.

Ovaj dodatak ostavlja utisak prilično upotrebljivog uređaja, naročito ako računar koristite namenski kao multimedijalni kućni uređaj. Ipak, mogu mu smisliti i druge namene.
Meni je interesantan za upotrebu u automobilu, kada svoj laptop koristim kao uređaj za GPS navigaciju. Suvozač tada laptop koristi za manipulaciju kartama i beleženje podataka ali je [...]

Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.