Petrovdan u porti Topčiderske crkve

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jul.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovdan u porti Topčiderske crkve

BEOGRAD - U porti crkve Svetih Apostola Petra i Pavla u Topčideru obeležen je Petrovdan na prelep način i uz mnoštvo prisutnih.

 
Prisutni su, uz osveženje, mogli da uživaju na dobrotvornom koncertu povodom završetka rekonstrukcije konaka Crkve u Topčideru, jedne od najstarijih zgrada u Beogradu iz 1833. godine.

Nakon govora dobrodošlice starešine Hrama Vladimira Markovića, nastupio je uz gitaru Nebojša Mastilović, a zatim sastav „Cijuk“. Potom je pred prisutne izašla čuvena pevačica i kompozitorka Lena Kovačević koja se najpre zahvalila starešini Hrama na upriličenom događaju, a onda je nastavila sa obradama...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.