Miško, Vasil, Srdjan i Lena u istom bendu

Blog: NišCafe.com, 26.Jun.2011, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miško, Vasil, Srdjan i Lena u istom bendu

Supergrupa na Nišvilu Trio Miška Plavog u kojem su još i klavijaturista Vasil Hadžimanov i bubnjar Srdjan Dunkić – Johny, o sa specijalnim gostom za ovu priliku pevačicom Lenom Kovačević, nastupiće na ovogodišnjem Nišvilu 13. avgusta.

Lider benda, multiinstrumentalista Miško Plavi, koji poslednjih godina gradi svetsku karijeru kao harmonikaš, pojavio se na novotalasnoj rock sceni još početkom osamdesetih kao gitarista, basista, klavijaturista, kompozitor, aranžer i producent sarađujući u više važnih bendova: Via Talas, D’Boys, Piloti, EKV. Od 2000. godine, izvodeći solo program pod nazivom “Music Around the World” idrđao je preko 150 koncerata u Japanu gde je pre tri godine nastupao i sa svojim triom, kada je i objavio album “Istok ljubi zapad”.
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na NišCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NišCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NišCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.