RAZBESNELI GRAĐANE: Ispred škole postavili džinovski džoint!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBESNELI GRAĐANE: Ispred škole postavili džinovski džoint!

Prolaznici su bili šokirani, pre svega majke sa decom i stariji građani koji su kampanju nazivali sramotom i drskošću bez premca

VINER NOJŠTAT - Omladinska organizacija Mladi Zeleni (Junge Grüne) navukla je na sebe bes, ne samo lokalne Slobodarske partije (FPÖ), već i mnogih stanovnika ovog mesta, kada je svoju kampanju za legalizaciju marihuane odlučila da reklamira ispred jedne srednje škole.

Tronedeljna kampanja "Džoint >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << putuje državom“ počela je prošle subote u Beču sa ciljem da ubedi roditelje da je legalizacija kanabisa razuman potez koji donosi mnogobrojne prednosti. U četvrtak je džinovski džoint zastao u Viner Nojštatu ispred jedne srednje škole, što je naljutilo šefa poslaničkog kluba Slobodaraca (FPÖ) u skupštini ovog grada, Mihaela Šnedlica (Michael Schnedlitz):

"To je zaista prevršilo svaku meru!“, rekao je Šnedlic, citirajući rezultate studija koje pokazuju da, što je uživalac marihuane mlađi, to je veći rizik od potencijalne zavisnosti.

Ovim potezom Mladih Zelenih bili su šokirani i prolaznici, pre svega majke sa decom i stariji građani koji su kampanju nazivali "sramotom“ i "drskošću bez premca“.
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.