Popović za lakšu legalizaciju

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović za lakšu legalizaciju

Kandidat koalicije DSS-NS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović rekao je da je potrebno brzo, jeftino i efikasno legalizovati objekte na periferiji grada.

Tokom posete Kaluđerici, Popović je rekao da treba priznati sva ulaganja građana u infrastrukturu i izmeniti Generalni urbanistički plan, kojim bi se predvidele zone za individualnu izgradnju, a sprečila divlja gradnja. Obilazeći arheološko nalazište u Vinči, Popović je rekao da je ono primer nedovoljno iskorišćenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turističkog potencijala.

"U Vinči mora da se izgradi arheološki park koji će i Srbiji i svetu pokazati da je ovde više od sedam hiljada godina postojao kontinuirano život. Taj park bi trebalo i da zarađuje novac, kako bi se dalje finansirala istraživanja", kazao je Popović.
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.