Marković: Nikada nećemo glasati za istopolne brakove

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Nikada nećemo glasati za istopolne brakove

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragana Marković izjavio je danas da nikada neće glasati za legalizaciju homoseksulanih brakova, čak i ako to bude uslov za ulazak u Evropsku uniju.

Reagujući na raniju izjavu predsednika Socijaldemokratske partije Borisa Tadića da se zalaže za legalizaciju istopolnih brakova, te da im se dozvoli da usvajaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << decu, Marković je istakao da to nisu evropske vrednosti za koje se Srbija zalaže i naveo da je ta izjava za njega veliko iznenađenje, jer dok su bili u koaliciji, Tadić "nije pokazivao takve sklonosti".

"Možda je u međuvremenu Tadić došao do nekih drugih saznanja. Da li to znači, kada bi Tadić imao političku većinu u Srbiji, da bi srpski sinovi iz unutrašnjosti koji studiraju u Beogradu, umesto devojaka, u svoje porodice dovodili zetove", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Ističući da Jedinstvena Srbija i on lično nikada neće glasati za takav zakon, Marković je rekao da se JS i on bore protiv bele kuge, a da je poznato da dva muškarca ne mogu da rode dete.

"Ja lično nemam ništa protiv homoseksualaca i njihovo seksualno opredeljenje me ne zanima i neka u četiri zida rade šta hoće", naveo je Marković i istakao da je deci mesto uz majku i oca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.