Gvinet Paltrou podržala gej brakove

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou podržala gej brakove

Kako je u Americi ovih dana aktuelno pitanje legalizacije homoseksualnih brakova, glumica Gvinet Paltrou umešala se u raspravu i izjavila kako ne zna zašto bi neko imao problem sa tim.

U svom oglašavanju na stranici "Goop.com" glumica je iskoristila priliku da se zapita kome i zašto smetaju brakovi homoseksualnih ljudi.

- Pre nekoliko meseci, u jeku tragičnog ubistva jednog homoseksualnog tinejdžera, videla sam čoveka na televiziji kako se izvinjava što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je poželeo smrt homoseksualcima preko svoje "Facebook" stranice. On je član odbora u školi u Arkanzasu i žali što njegove reči pozivaju na nasilje, ali i dalje ostaje pri istom mišljenju, jer smatra da je homoseksualnost osuđena u Bibliji - napisala je glumica.

Ona se i pitala koji to deo Biblije tačno osuđuje sklonosti ka istom polu, i dodala je kako svom detetu priča da je to normalno.

- Kada je moja ćerka jednom došla iz škole i rekla kako njena drugarica iz odeljenja ima dve mame, rekla sam "Koliko je ona srećna" - napisala je Gvinet.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gvinet Paltrou podržava gejeve!

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Glumica Gvinet Paltrou umešala se po pitanju legalizacije gej brakova u Americi izjavivši kako ne zna zašto bi neko imao problem sa tim...Na jednoj internet stranici glumica Gejt Paltrou se zapitala zašto I kome smetaju homoseksualci...- Pre nekoliko meseci, u jeku tragičnog ubistva jednog homoseksualnog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.