Pobedili u trci sa zapaljenim automobilom (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedili u trci sa zapaljenim automobilom (VIDEO)

Pobeda po svaku cenu, pa i cenu života – to je očigledno moto braće Vajt, Džejsona i Džona.

Na trci „Targa Haj Kantri” u Australiji, na polovini staze, primetili su plamen na zadnjem delu Lambordžini Galjarda, automobila u kojem se takmiče. Iako su primetili da vatra kulja, nisu hteli da prekidaju trku, pogotovo što su u tom trenutku zaostajali četiri sekunde iza lidera Tonija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kvina iz Nisan Dži–Ti–Ara–a.
Džejson Vajt je dodao gas iako je rizikovao i svoj i život brata, i na cilju ostavio konkurente sa deset sekundi zaostatka. Naravno, čim su završili trku, istrčali su iz automobila kako bi ugasili vatru. Bilans – braća preživela, trijumfovala i spasila Lambordžini!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lambordžini u plamenu prošao kroz cilj VIDEO

Izvor: medio.rs, 08.Nov.2011

Džejson Vajt je rizikovao svoj i život brata Džona samo zarad pobede na automobilskoj trci na stazi Targa haj u Australiji.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.