Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2017, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini proizveo 7.000 Aventadora i 9.000 Huracana

Lamborghini proslavlja ne jedno, već dva važna dostignuća u isto vrijeme. Naime, italijanski proizvođač automobila je proizveo 9.000 Huracan i 7.000 Aventador modela.

Stariji model koji je predstavljen prije šest godina, Aventador pod rednim brojem 7.000, je nakon 6.999 automobila napustio proizvodnu traku u formi roadstera i sivoj metalik boji, a njegov novi vlasnik će biti državljanin SAD.

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Huracan pod rednim brojem 9.000, koliko ih je proizvedeno u periodu od tri godine i koji će uskoro postati najprodavaniji automobil kompanije, naravno ako premaši cifru od 14.000 koliko je proizvedeno modela Gallardo, napustio traku u plavoj boji i ide u Dubaji.

Ipak, ako se očekivanja Lamborghinija ispostave tačnim, svi navedeni modeli pašće u zapećak pred SUV-om Urusom.

Italijani sljedeće godine počinju produkciju dugo najavljivanog Urusa i veruju da će ovaj model činiti polovinu proizvedenih automobila "razjarenog bika".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.