Lamborghini i 3T predstavljaju dva ekskluzivna nova bicikla

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 18.Jul.2023, 12:02

Lamborghini i 3T predstavljaju dva ekskluzivna nova bicikla

Saradnja između kompanija Lamborghini i 3T, čuvenih po supersportsim automobilima i luksuznim biciklima, nastavlja se predstavljanjem dva nova premijum bicikla koja oličavaju italijansku izvrsnost u pravljenju supersportskih automobila.

Novi gravel bicikl Racemax x Automobili Lamborghini napravljen je od karbonskih komponenti koje ga čine brzim i laganim, a sve komponente su napravljene u Italiji. Model Strada x Automobili Lamborghini napravljen je sa ciljem da se postigne visok nivo aerodinamike i udobnosti. Njega karakterišu dve istaknute zone: „brzinska zona“ na prednjoj polovini bicikla i „zona udobnosti“ sa zakrivljenom cevi sedišta koja je integrisana u ram i najboljim 3T točkovima od ugljeničnih vlakana.

Dizajn potpisuje studio Lamborghini Centro Stile, a dizajneri su inspiraciju potražili u legendarnim supersportskim Lamborghini automobilima. Ovi premijum bicikli su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i premijum komponenti poput točkova od ugljeničnih vlakana i elektronskih menjača.
Saradnja između kompanija Lamborghini i 3T temelji sa na zajedničkim vrednostima koje se ogledaju u negovanju italijanskog majstorstva i izvrsnosti, gde se pedantna pažnja posvećena detaljima, tradicija i inovativnost pretaču u proizvode koji su traženi širom sveta.

1 od 13
















































The post Lamborghini i 3T predstavljaju dva ekskluzivna nova bicikla appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.