Lamborghini Huracan Spyder stiže naredne godine, RWD verzija takođe planirana

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini Huracan Spyder stiže naredne godine, RWD verzija takođe planirana

Šef kompanije Lamborghini Stephan Winkelmann je rekao da bi kompanija mogla da uskoro predstavi nekoliko novih varijanti Huracan modela.

On je rekao da su kompaniji potrebni brojni različiti modeli jer kupci to očekuju i kompanija treba nešto o čemu će se uvek govoriti kao novom. Prvo će se najverovatnije pojaviti Spyder verzija koja se očekuje naredne godine. Nikakvi detalji vozilu još nisu dostupni, ali reč najverovatnije neće biti ni o čemu drugom do o verziji >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << standardnog Huracana sa otvorenim krovom i bez većih dizajnerskih promena. Naredna će biti modifikacija sa pogonom na zadnje točkove. Winkelmann je rekao da je Lamborghini to uradio sa Gallardom, pa je to takođe opcija. U planovima je takođe i lakša i ekstremnija verzija koja bi nosila oznaku Superleggera.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.