Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cijena kineske kopije Urusa prava sitnica

Kineski "Lamborghini Urus", pravog imena Huansu C60 Hyosow, u prodaju stiže 6. juna.

Za najnoviju kinesku kopiju zaslužna je marka u sastavu BAIC-a, a ovaj put je na meti bio prvi svjetski super SUV.

I to u dvije varijante, s pet i produženoj sa sedam sjedišta. Estetski u potpunosti preslikan Lamborghinijev dizajn, nažalost, ne nastavlja se ispod poklopca.

Prve informacije govorile su kako će Kinezi u svoj sportski SUV ugrađivati 1.5 turbo benzinca >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od oko 150 KS.

Neki kineski mediji spominju jači 2.0 turbak s oko 200 KS. U svakom slučaju nedovoljno da ugrozi originala s 4.0 V8 monstrumom.

Poznat je i okvirni raspon cijena.

Naime, ovaj klon pristojnog izgleda koštaće do 150.000 yuana ili oko 23.300 dolara. To je oko 20 puta manje u odnosu na originalni Urus koji se takođe nudi kineskim kupcima.

(Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.