Kumanovac krao po Nišu

Izvor: juGmedia, 19.Nov.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kumanovac krao po Nišu

NIŠ- Niška policija uhapsila je G.P (27) iz Kumanova zbog osnovane sumnje da je u proteklih mesec dana počinio deset krađa na području Niš, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova u Nišu.

U saopštenju policije se navodi da postoje osnovi sumnje da je  G.P.  juče na stovarištu na Bulevaru 12. februaru ukrao novčanik i mobilni telefon. Takođe se sumnja da je on od 21. oktobra do juče u osnovnim školama >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na teritoriji  Niša ukrao sedam mobilnih telefona i dva novčanika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN: U osnovnim školama krao telefone i novac

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Nov.2015

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su 10 krađa na području Niša, saopštila je niška policija...Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, uhapšen je G. P. (27) iz Kumanova...Postoje osnovi sumnje da je on juče, na Bulevaru 12 februar...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Uhapšen pljačkaš iz Makedonije

Izvor: NTV.rs, 19.Nov.2015

U Nišu je pronađen i uhapšen 26-godišnji pljačkaš, čime je rаsvetljeno 10 krаđа nа području grada koje je, kako se sumnja, on počinio. Istraga će najverovatnije dokazati da su hapšenjem ovog prestupnika rasvetljene krađe u niškim školama.. Reč je o mladiću iz Kumanova u Makedoniji,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.