Zatvaranje sezone smeha u DOB-u

Izvor: B92, 15.Maj.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje sezone smeha u DOB-u

Veliko zatvaranje sezone stand up komedije biće održano 26. maja u Domu omladine Beograda, uz učešće brojnih komičara iz Srbije i Hrvatske.

Klub komedije Standup.rs u saradnji sa Domom omladine Beograda priređuje još jedno nezaboravno veče smeha kojim će biti stavljena tačka na uspešnu komičarsku sezonu.

Domaćini večeri biće članovi Standup.rs-a Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Ivan Tomić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a iz Zagreba stižu Marina Orsag i Domagoj Pintarić.

Srđan Dinčić, stand up komičar i aforističar, smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokaznom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi, jer slatkim rečima se najbolje soli pamet.

Nenad Danilović aka Nesha Bridges poznat je po izvanrednim imitacijama! Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz "kraja" i sjajnim imitacijama istih.

Jelena Radanović je studirala sociologiju, ali odbija da bude socijalni slučaj. Stand up-om počela je da se bavi jer tvrdi da je lepša kad stoji. Uz podršku prijatelja počela da nastupa na rođendanima, slavama, svadbama i sahranama (kada je porodica pokojnika imala smisla za humor).

Ivan Tomić je glumac i stand up komičar rođen u Kragujevcu gde je završio osnovnu i srednju školu. Fakultet dramskih umetnosti završio je u Beogradu. U pozorištu, na radiju, filmu i televiziji je ostvario niz zapaženih i nezapaženih uloga. Odskora se pridružio ansamblu Standup.rs-a u čijoj organizaciji niže uspešne nastupe.

Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka u Hrvatskoj, upravo je proslavila sedam godina nastupanja i svoj hiljaditi nastup. Iako ima mnogo nastupa u nogama, nije komplikovana osoba i ne traži puno od života, ne želi velike sise, samo da ih ima.

Domagoj Pintarić je zagrebački komičar poznat po oštrom opservacijskom humoru i šalama u kojima se mogu prepoznati mnogi u raznim svakodnevnim situacijama u kojima ipak, za razliku od Domagoja, većina ne reaguje na takav način. U svojim šalama ima određenu dozu kritike društva, crkve, politike, konzumerizma i ljudske gluposti.

Cena ulaznice je 400 dinara.

PROČITAJTE INTERVJU "STAND-UP KOMEDIJA IZA ZAVESE".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stand Up Comedy Show

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 12:16

Još jedno veče stand up komedije u Domu omladine, u subotu, 26. maja od 20 časova...Klub komedije Standup.rs u saradnji sa Domom omladine Beograda priređuje još jedno nezaboravno veče smeha. U subotu, 26. maja nastupiće čak šestoro sjajnih komičara i komičarki iz Srbije i Hrvatske. Domaćini...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.