Izvor: SEEcult.org, 02.Okt.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za grad koji pripada svima

Mikro festival amaterskog filma biće održan 11. i 12. oktobra* u Uličnoj galeriji u Beogradu, a u trci za nagradu “Mikropolis” predstaviće 33 filma, uz prateći program posvećen legendarnom Low-fi video pokretu. U fokusu četvrtog Mikro festivala amaterskog filma su grad, njegove promene i razvoj, uloga kulture i umetnosti u gradskom prostoru i mogućnost da se on učini boljim mestom za život.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Odložen 4. Mikro festival

Izvor: SEEcult.org, 03.Okt.2013, 03:06

Mikro festival amaterskog filma odložen je za 11. i 12. oktobar u Uličnoj galeriji u Beogradu zbog lošeg vremena. Prvobitno je planirano da četvrti Mikro festival amaterskog filma bude održan 4. i 5. oktobra, ali je odložen za nedelju dana, kada se očekuje toplije vreme. U fokusu četvrtog Mikro...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.