Za Za Gabor hospitalizovana

Izvor: B92, 19.Jul.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Za Gabor hospitalizovana

Mađarsko-američka glumica Za Za Gabor, hospitalizovana je zbog višestrukih preloma kostiju koje je zadobila prilikom pada iz kreveta, saopštio je njen predstavnik za medije.

Džon Blanšet je naveo da je 93-godišnja Za Za Gabor u 17. jula uveče gledala televiziju u svom domu u Bel Eru, kad je zazvonio telefon i ona pokušala da se javi, ali je pala.

Blanšet je dodao da ne zna koje je kosti polomila.

Njen deveti suprug, princ Frederik fon Anhalt pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je hitnu pomoć i ona je odvedena u medicinski centar "Ronald Regan" u Los Anđelesu.

Glumica poznatija po broju brakova i glamuroznom društvenom životu, nego po filmskoj karijeri, ostala je delimično paralizovana posle saobraćajne nesreće 2002. otkad koristi invalidska kolica, a navodno je 2005. imala i moždani udar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA ZA GABOR PALA S KREVETA, OPERIŠE KUK

Izvor: Kurir, 19.Jul.2010

LOS ANĐELES - Mađarsko-američka glumica Za Za Gabor (Zsa) biće podvrgnuta operaciji zamene kuka koji je slomila prilikom pada iz kreveta u svom domu u Los Anđelesu, izjavio je njen predstavnik za štampu. Džon Blanšet je kazao da će operacija biti obavljena danas...Za Za Gabor (93) je u subotu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.