Waltz u borbi protiv musketara

Izvor: B92, Beta, 11.Maj.2010, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Waltz u borbi protiv musketara

Nemački glumac Christoph Waltz glumiće neprijatelja čuvenim musketarima u novoj 3D verziji filma „Tri musketara" koju priprema Paul Anderson.

Anderson i Andrew Davies su autori scenarija za film, koji će se snimati od septembra. Waltz će tumačiti lik zlog kardinala Richelieua. Durštvo na snimanju praviće mu i Milla Jovovich koja će se naću u ulozi gospe De Winter.

Svoje učešće u filmu, pored Waltza i Jovovich, potvrdili su i Logan Lerman, Ray Stevenson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Luke Evans. Njih trojica glumiće tri musketara, Athosa, Porthosa i Aramisa, a kako javlja časopis Variety, sve će biti priređeno u 3D tehnologiji.

Christoph Waltz osvojio je ove godine Oskara za najbolju sporednu ulogu, za tumačenje lika Hansa Landa u filmu „Inglorious Basterds" Quentina Tarantina.

Da su musketari ponovo popularni, govori vest da je studio Warner Bros. početkom maja angažovao Douga Limana da režira drugu adaptaciju romana koji potpisuje Alexandre Dumas.

Snimanje tog filma takođe će početi na jesen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.