Vukovi dani knjige u Loznici

Izvor: B92, 27.Maj.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vukovi dani knjige" u Loznici

Manifestacija "Vukovi dani knjige" biće održana 30. i 31. maja u Loznici, najavljeno je iz lozničke izdavačke kuće "Vuk", organizatora tog programa.

Loznica će, kako su naveli organizatori, u ta dva dana izmeniti izgled: butici i prodavnice druge robe u centralnoj gradskoj zoni će se pretvoriti u knjižare, pešačka zona postaće veliki ulični vašar knjiga, a kafići i restorani će, uz kafu i druga pića, gostima nuditi i knjige. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pisci će posetiti nekoliko škola, družiti se s decom i građanima, potpisivati svoje knjige na uličnim štandovima i poklanjati ih onima koji ne mogu da ih kupe.

Gost-izdavač prvih "Vukovih dana knjige" biće beogradska izdavačka kuća "Ariadna".

U Vukovom domu kulture u Loznici 31. maja od 19.00, u završnom programu biće predstavljeni autori čija su dela objavljena u izdavačkoj kući "Vuk": Milovan Vitezović, Ljubivoje Ršumović, Pero Zubac, Milisav Savić, Milomir Đukanović, Aleksandar Čotrić i drugi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vukovi dani knjige

Izvor: RTS, 28.Maj.2011, 08:42

U Vukovom domu kulture u Loznici 30. i 31. maja biće održana manifestacija "Vukovi dani knjige". Pisci će posetiti nekoliko škola, družiti se s decom i građanima i potpisivati svoje knjige na uličnim štandovima...Manifestacija "Vukovi dani knjige" biće održana 30. i 31. maja u Loznici, najavljeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.