Izvor: Arte, 30.Maj.2023, 10:12

Vuk Vidor: Four Play (vođenje)

Vođenje kroz izložbu Vuka Vidora postavljenu na 4 lokacije sutra, u sredu, 31. maja u 17 h, u Salonu Muzeja grada Beograda, odakle počinje vođenje kroz izložbu i obilazak sva četiri galerijska prostora.

VUK VIDOR · FOUR PLAY

1. Salon Muzeja grada Beograda, Bulevar Kralja Aleksandra 30

2. Galerija X Vitamin, Resavska 19

3. SKC, Kralja Milana 48

4. ARTE galerija, Kralja Milana 48/50

KROZ IZLOŽBU VODI AUTOR

VUK >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << VIDOR

Datum: 31. maj 2023. (SUTRA)

Vreme: 17 – 20 h

Vođenje kroz izložbu počinje okupljanjem na lokaciji Salona Muzeja grada Beograda, Bulevar Kralja Aleksandra 30, u 17 h. Po završenom vođenju kroz izložbu na toj lokaciji, umetnik i publika će posetiti i ostale lokacije na kojima je postavljena izložba, galeriju X Vitamin (Resavska 19), galeriju Studentskog kulturnog centra (Kralja Milana 48) i ARTE galeriju (Kralja Milana 48/50).

Pozivamo vas da iskoristite jedinstvenu priliku da čujete umetnika i da sa njim razgovarate o četiri ciklusa radova koje je ovom prilikom predstavio:

1. "DODECAMERON"

2. "CUL-DE-SAC / ĆORSOKAK"

3. "SWEET APOCALIPSE (PART 1)"

4. "ATOMS & CELLS"

Očekujemo vas u sutra, u sredu, 31. maja u 17 h, u Salonu Muzeja grada Beograda, odakle počinje vođenje kroz izložbu i obilazak sva četiri galerijska prostora.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.