Voljenoj publici želim da kažem...

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Voljenoj publici želim da kažem..."

Iznenadno otkazana predstava u Narodnom pozorištu

Glumica Ljiljana Blagojević objavila je tvit u kojem je istakla da se "rasprodata predstava 'Velika drama'" ipak neće održati 23. aprila, kao i da razlog nije što je neko od glumačke bolestan...

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Zao mi je sto su skinuli rasprodatu Veliku dramu 23.aprila .Voljenoj publici zelim da kazem da niko nije umro i da smo svi zivi i zdravi!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— Ljiljana Blagojevic (@BlagojevicLj) April 21, 2017

U međuvremenu je Narodno pozorište izdalo sledeće saopštenje:

"Predstava 'Velika drama', po tekstu i u režiji Siniše Kovačevića, koja je trebalo da bude izvedena na Velikoj sceni u nedelju 23. aprila, otkazuje se iz organizaciono-tehničkih razloga. Karte se mogu zameniti ili vratiti na blagajni Narodnog pozorišta. Ukoliko ste ih nabavili putem online prodaje, postupak će biti primenjen po propisanoj proceduri vezanoj za tu vrstu kupovine ulaznica. Hvala na razumevanju!"

Glumica uputila molbu "poštenom džeparošu""Velika drama" je jedan od najambicioznijih dramskih komada Siniše Kovačevića, tekst na kojem je ovaj poznati dramski autor radio punih 13 godina, a izvodi se već 15 godina. Reč je o potresnoj sagi koja se bavi preispitivanjem naše prošlosti i time kako se ovdašnji burni posleratni istorijski događaji (misli se na Drugi svetski rat) prelamaju kroz pojedince i na koji način određuju njihove sudbine, stoji u opisu predstave na zvaničnom sajtu Narodnog pozorišta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.