Vojin Rajović: Senke misli

Izvor: Arte, 27.Nov.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojin Rajović: Senke misli

Otvaranje samostalne izložbe objekata, "Senke misli", likovnog umetnika Vojina Rajovića u petak, 29. novembra, 2019. godine u 20h, Blok galerija, Jurija Gagarina 221, Novi Beograd.

Umetnik, Vojin Rajović o svom opusu "Senke misli - krokiji besmisla" kaže:

"Svaki objekt je skup misli bez direktnog značenja. Ovo nisu misli kao reakcija na spoljne događaje mada su i one neminovno prisutne.

To su misli koje se kreću od subjekta ka beskonačnosti i sa svom strukturom samog subjekta, a ne od događaja ili objekta do subjekta koji bi ih objasnio ili opisao."

Nastavak na Arte...






Povezane vesti

Izložba objekata "Senke misli" Vojina Rajovića u Blok galeriji

Izvor: Blic, 27.Nov.2019

Izložba objekata, "Senke misli", likovnog umetnika Vojina Rajovića biće otvorena u petak, 29. novembra (20) u Blok galeriji (Jurija Gagarina 221, Novi Beograd).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.