Vodimo vas u bioskop: “Pritajeno zlo: Osveta 3D”

Izvor: Kontra magazin, 17.Sep.2012, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas u bioskop: “Pritajeno zlo: Osveta 3D”

Od fascinantnog početka do neočekivanog kraja, peti nastavak franšize “Pritajeno zlo: Osveta 3D” će očarati publiku jedinstvenom kombinacijom akcije i iznenađujućih obrta. Reditelj, scenarista i producent Pol V.S. Anderson je prikazao zastrašujuću budućnost u najsavremenijoj 3D tehnologiji. Producent Džeremi Bolt smatra da je reditelj svaki put odlazio korak dalje: „Pol se stalno trudi da nadmaši sebe i da unese nove elemente koji će zabaviti publiku i preneti atmosferu video igre.“ Glavne uloge u filmu tumače Mila Jovović, koja reprizira ulogu Alis, Šon Roberts, kao i Mišel Rodrigez. Vodimo vas na projekciju filma “Pritajeno zlo: Osveta 3D” u ponedeljak, 17. septembra u 20:30h u bioskopu Tuckwoodu. Prva dva posetioca koja nam pošalju mail na info [at] kontraweb.net dobiće po dve karte.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Poklanjamo karte za "Pritajeno zlo 5"

Izvor: Mondo, 18.Sep.2012, 12:29

MONDO i Tuck vode vas u bioskop Tuckwood danas u 18.30 časova...Poklanjamo dva puta po dve karte, a osvojiće ih čitaoci koji nam najbrže pošalju email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Pritajeno zlo". Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom...Peti deo čuvene i veoma uspešne filmske...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.