Vodimo vas na koncert: Bigz u Mikseru

Izvor: B92, 08.Jun.2013, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na koncert: Bigz u Mikseru

Brojni domaći sastavi okupljeni oko BIGZ-a predstavljaju se 7. i 8. juna u Mikser House-u, a B92 vam poklanja besplatne ulaznice za subotnji koncert.

Kada pitate poznavaoce domaćih muzičkih prilika koji bendovi su nosioci alternativne beogradske scene, većina njih će u glas reći - BIGZ!

Sastavi okupljeni u zgradi nekadašnjeg Beogradskog izdavačkog grafičkog zavoda odličan su primer toga kako samoorganizacija, nasuprot lamentiranju nad nepovoljnim uslovima za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razvoj kreativnosti, može da iznedri novu energiju i kvalitet.

Ovog vikenda u Mikser House-u uživo možete slušati komplikaciju "Bigz Komplikacija" uživati u izvrsnom gitarskom zvuku.

U petak su nastupili: Besne gliste, Ko Ne, Marko Aleksandar Gajić, Stray Dogg, Roma Sijam, CPSS, Tobija. Program u subotu počinje u 20 časova, a satnica je sledeća: 20h Dingospo Dali 21h Mrka Kapa 22h The Schtrebers 23h Metak Za Zlikovca 24h Stuttgart Online 01h Čistilište

Ulaznica za jedno veče košta 300 dinara, a uz svaku kupljenu kartu dobija se poklon CD "Bigz Komplikacije".

"Bigz Komplikacija" jedinstvena je zbirka numera bendova različitih muzičkih senzibiliteta koji rade, sarađuju i snimaju u zgradi BIGZ-a. Sve pesme su ekskluzivno snimane u studiju P3, u zgradi BIGZ-a, na inicijativu producenta Ivana Petrovića.

Ukoliko želite da čujete kako zvuči “Bigz Komplikacija”, B92 i Mikser imaju 15x2 besplatne ulaznice za večerašnju svirku (8. jun / 20h / Mikser House). Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ima i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite BIGZ KOMPLIKACIJA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vodimo vas na koncert: Bigz u Mikseru

Izvor: B92, 08.Jun.2013

Brojni domaći sastavi okupljeni oko BIGZ-a predstavljaju se 7. i 8. juna u Mikser House-u, a B92 vam poklanja besplatne ulaznice za subotnji koncert...Kada pitate poznavaoce domaćih muzičkih prilika koji bendovi su nosioci alternativne beogradske scene, većina njih će u glas reći - BIGZ!..Sastavi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.