Izvor: Popboks, 12.Sep.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na Pritajeno zlo: Osveta 3D

Popboks vam poklanja 3x2 ulaznice za sutrašnju (četvrtak, 13 septembar) projekciju filma Pritajeno zlo: Osveta 3D u Tuckwoodu od 18 i 30 časova. Da biste ušli u konkurenciju za besplatne karte potrebno je da se danas do 17 časova javite na mejl redakcije i ostavite vaše ime i prezime i broj telefona. Dobitnici će biti obavešteni putem elektronske pošte.

Nastavak na Popboks...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vodimo vas na Dirty Beaches, Stray Dogg i Tough Guys of America

Izvor: Popboks, 13.Sep.2012, 13:15

Popboks vam poklanja 3x2 ulaznice za koncert misterioznog vankuverskog nomada Dirty Beaches u KC Grad, zakazanog za subotu, 15. septembar od 21 čas. Osim muzičara tajvanskog porekla, nastupiće i domaće nade Stray Dogg i Tough Guys of America, a vi do 16 časova treba da se javite na mejl redakcije...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.