Vesna Dedić otvorila izdavačku kuću

Izvor: Blic, 29.Avg.2013, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Dedić otvorila izdavačku kuću

Voditeljka i novinarka Vesna Dedić, koja već dvanaest sezona vodi emisiju “Balkanskom ulicom”, osnovala je izdavačku kuću “Dedić”, a prva knjiga koju će objaviti je istorijska melodrama “Pola duše” koju ona potpisuje.

- Osnovala sam izdavačku kuću “Dedić” i kao saradnike okupila mlade i vrhunske urednike, lektore, dizajnere i uspostavila saradnju sa najboljim štamparijama. Za početak knjiga će cenom biti pristupačnija čitaocima i 1. oktobra, kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << roman “Pola duše” pojavi, verujem da će čitaoce samo interesovati da li ih sadržaj drži budnim do zore - otkriva Vesna.

Volela bi da objavi i nove romane Jelene Bačić Alimpić, Mire Bobić Mojsilović, Vesne Radusinović i Ivane Kuzmanović.

Na pitanje da li je to veliki zalogaj u današnjoj finansijskoj krizi, novinarka kaže da ne zna dok ne pokuša.

- Rekla sam “hop” i skočila. Pisaćete posle Sajma knjiga da li sam se dočekala na obe noge ili slomila i ruke i noge.

Vesna ostaje na RTS-u.

- Krajem septembra počinje dvanaesta sezona emisije “Balkanskom ulicom”. Kada vidim kako druge kolege stiču slavu i novac kopirajući intervjue iz “Balkanske ulice”, dođe mi ponekad da promenim sve, ali neću. Promeniću malo ton emisije. Do sada je emisija bila suva emocija, a mislim da je vreme takvo da bi gledaoci voleli da čuju i neka kritička razmišljanja o vremenu u kojem živimo od pametnih ljudi koje nikada niko ništa na tu temu ne pita. Prošle sezone sam napravila nekoliko emisija sa lekarima, arheolozima, ljudima koji su postigli veliki uspeh, a nisu poznati široj javnosti. Ove sezone biće više takvih priča, a manje sa „poznatima“ - kaže Vesna.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Dedić osnovala izdavačku kuću!

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2013

Voditeljka i novinarka Vesna Dedić, koja već dvanaest sezona vodi emisiju "Balkanskom ulicom ", osnovala je izdavačku kuću "Dedić ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.