Vergara najplaćenija TV glumica

Izvor: B92, 19.Jul.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vergara najplaćenija TV glumica

Kolumbijska glumica Sofija Vergara, poznata po ulozi u seriji ''Moderna porodica'' nalazi se na prvom mestu Forbsove liste najplaćenijih televizijskih glumica.

40-godišnja Vergara, koja se nedavno verila sa Nikom Lebom i koja pored glume u serijama zarađuje reklamirajući poznate brendove, od maja prošle do maja ove godine zaradila je ukupno 19 miliona dolara.

Na drugom mestu nalazi se rijaliti zvezda Kim Kardašijan, čiji se šou ''U korak sa Kardašijanima'' prikazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na televiziji E! i koja je zaradila 18 miliona dolara, navodi se na Forbsovom sajtu.

Na trećem mestu je glumica serije ''Očajne domaćice'' Eva Longorija sa zaradom od 15 miliona dolara, a prate je Betani Frenkel iz rijalitija "Prave domaćice iz Njujorka" 12 miliona i sestra Kim Kardašijan, Kloe Kardašijan Odom sa 11 miliona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.