Uskoro u prodaji ulaznice za EXIT

Izvor: S media, 01.Dec.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro u prodaji ulaznice za EXIT

EXIT je za novo izdanje festivala 2012. u pretprodaji pripremio popust na ulaznice od 60% pa će od petka 16. decembra zainteresovani komplet ulaznica moći da kupe po ceni od 4.490 dinara.

Kopenhagen: Hašiš u slobodnoj prodaji?! (VIDEO)

Taksista napao promoterku Egzita!

EXIT 2011. u brojkama (FOTO PRIČA)

U prodaju po prvoj povlašćenoj ceni biće pušten ograničen broj ulaznica, a najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << moći će da kupe do 4 ulaznice po toj ceni.



Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6.990, a redovna cena 10.990 dinara.


Prošle godine Exit je dobio svog dvomilionitog posetioca, a 170 000 posetilaca pratilo koncerte i nastupe nekih od najaktuelnijih izvođača savremene muzičke scene.

EXIT se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo mnogo poznatih izvođača koji su nastupili. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2.000 talentovanih ljudi.

U narednim danima se očekuje da će organizatori saopštiti i prve izvođače koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala.

(B92)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.