Ulični erski kabare

Izvor: S media, 14.Avg.2009, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulični erski kabare

Gosti Zlatibora, kojih prema proceni tamošnje turističke organizacije ima petanaestak hiljada, ovog vikenda uživaće u erskim mudrolijama, koje će u okviru Festivala komedije-Ulični erski kabare, izvoditi glumci amateri iz Čajetine, uz učešće Gorana Sultanovića, Gorice Popović i drugih poznatih glumaca.

Taj festival je samo deo ovogodišnje kulturno-zabavne ponude koju su osmislili Kulturno-sportski centar Čajetine i Turistička organizacija Zlatibora, ne žaleći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << truda i novca da u ovaj planinski turistički centar, na radost gostiju, u okviru programa "Zlatiborsko leto 2009" dovedu mnogobrojna poznata imena naše estrade i amaterska društva i grupe.

U nedelju će se na letnjoj pozornici ove planinske lepotice održati Treći medjunarodni dečji muzički festival, a dva dana kasnije će nastupiti trubački orkestri - pobednici Guče, dok će Zvonko Bogdan sa tamburašima imati veče vojvodjanske muzike.

Dečji medjunarodni festival folklora "Licidersko srce", zakazan je za 21. avgusta, uz učesće dečijih folklornih ansambala iz Bugarske, Slovačke, Rumunije i Srbije.

U Rožanstvu, zlatiborskom selu gde turizam postaje sve značajnija grana privredjivanja meštana, 19. i 20. avgusta odrzaće se takmičenje u izvornom narodnom pevanju, kao i festival narodne muzike.

I mnogobrojni hoteli na ovoj planini trude se da ugode svojim gostima, za koje pored jednodnevnih izleta u okolna mesta, organizuju i razne kulturno-zabavne sadržaje na Zlatiboru.

U Galeriji "Čigote" će tako 17.avgusta biti izložena ulja na platnu Božidara Kovačevića, Dragića Petrovica Medoša, Kira Stankovskog i drugih umetnika, učesnika Likovne kolonije :Miris duše" održane u Mišvetama kod Čajetine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.