U prodaji karte za Belana

Izvor: Kontra magazin, 14.Jun.2010, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji karte za Belana

Neno Belan sa svojim Fjumens održaće koncert 1. jula u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, za koji se ulaznice po ceni od po 1.000 dinara od danas mogu naći na blagajnama SKC-a i Doma omladine, kao i preko prodajne mreže Tiketservisa. Nekadašnji frontmen legendarnih splitskih Đavola, autor klasika Stojin na kantunu , Bambina , Dani ljubavi , Ostani uz mene ...stiže u Beograd kako bi u SKC-u na otvorenom priredio Beograđanima pravu mediteransku feštu! Beograđni mogu očekivati da ih vesele i razdragane uvedemo u ljetne praznike i donesemo im atmosferu Mediterana. Moj bend je kao stvoren za tako nešto, da publiku usred Beograda bar na par sati 'odvedemo' na more , najavljuje Belan.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neno Belan i Fjumensi u bašti SKC-a

Izvor: Popboks, 14.Jun.2010

U četvrtak, 1. jula, u bašti beogradskog Studentskog kulturnog centra će svirati Neno Belan i Fjumensi.

Nastavak na Popboks...

Neno Belan 1. jula u SKC

Izvor: Danas, 14.Jun.2010

Hrvatski muzičar Neno Belan zakazao je za 1. jul koncert u bašti beogradskog Studentskog kulturnog centra. Nekadašnji frontmen grupe Đavoli najavio je da će u glavnom gradu Srbije napraviti „pravu mediteransku feštu“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.