Izvor: Blic, 30.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi komad Radovana Karadžića

U pripremi komad Radovana Karadžića

BEOGRAD (Srna) - Beogradsko pozorište 'Moderna garaža' postaviće u februaru naredne godine predstavu po tekstu 'Sitovacija' autora Radovana Karadžića. Idejni vođa projekta, predstavnik Centra za očuvanje tradicije 'Most' i jedan od glumaca u predstavi Igor Braunović rekao je Srni da je od porodice Karadžić dobio autorska prava za tekst 'Sitovacije'.

'Režija je ponuđena samom autoru, a odgovor se još čeka', rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Braunović.

Prema njegovim rečima, ova komedija nema nikakve veze sa politikom, a likove će tumačiti Milan Kalinić, Božidar-Bole Stošić, Srđan Ivanović i Igor Braunović, dok će muziku za predstavu uraditi Nenad Janković iz grupe 'Galija'.

Radnja Karadžićevog teksta odvija se u BiH, gde izvesni Majstorović, lider iz senke koga tumaći Milan Kalinić, stvara novog lidera koji bi odgovarao svima u BiH.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.