U Loznici počeo 41. Djački Vukov sabor

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Loznici počeo 41. Djački Vukov sabor

LOZNICA, 16. maja 2012. (Beta) - U Vukovom domu kulture u Loznici u sredu je počeo 41. Djački Vukov sabor, manifestacija stvaralaštva mladih.

LOZNICA, 16. maja 2012. (Beta) - U Vukovom domu kulture u Loznici u sredu je počeo 41. Djački Vukov sabor, manifestacija stvaralaštva mladih.Sabor koji će trajati pet dana, otvorila je proslogodišnji djak generacije lozničkih osnovnih škola Nataša Ninković, iz škole "Vuk Karadžić".Tokom manifestacije u Loznici i Tršiću - rodnom mestu Vuka Karadžića, održaće se likovne, pozorišne, muzičke i folklorne priredbe.Sabor se završava u nedelju 22. maja u Tršiću Republičkim takmičenjem srednjoškolaca u poznavanju srpskog jezika.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

U Loznici počeo 41. Djački Vukov sabor

Izvor: Beta, 16.Maj.2012

LOZNICA, 16. maja 2012. (Beta) - U Vukovom domu kulture u Loznici u sredu je počeo 41. Djački Vukov sabor, manifestacija stvaralaštva mladih...Sabor koji će trajati pet dana, otvorila je proslogodišnji d.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.