U DUGOVIMA DO GUŠE: Čuvena fabrika GITARA ide u STEČAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DUGOVIMA DO GUŠE: Čuvena fabrika GITARA ide u STEČAJ!

Da ne poverujete.

Fabrika gitara "Gibson" iz Nešvila, poznata je po svojim legendarnim modelima Les Pol i SG. Fabrika ima 500 miliona dolara duga, a za to krivi akviziciju proizvođača elektroničke opreme.

NAJSKUPLJI JUGOSLOVENSKI FILM: Plakat za "Bitku na Neretvi" radio je čuveni PIKASO, a ovo je tražio zauzvrat!

Svetski poznati proizvođač gitara "Gibson" u utorak je podneo zahtev za stečaj s planom reorganizacije poslovnog modela pod novim vlasnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim kreditorima.

Legendarni Deni Devito dobio sopstveni dan u rodnom Nju Džerziju: "Nikada nije zaboravio odakle je"

Gibson je u zahtevu američkom sudu napisao kako će se rešiti svojeg prekookeanskog poslovanja i ponovno se usresrediti na izradu gitara i audio opreme.

Zahtev se odnosi na takozvano Poglavlje 11 zakona o bankrotu koji omogućava fabrikama da se reorganiziraju i vremenom vrate dugove svojim kreditorima.

Priča o SEKSUALNOM PREDATORU Harviju Vajnstinu USKORO na velikom platnu zahvaljujući OVOM glumcu

"Ovaj proces će biti nevidljiv potrošačima koji i dalje mogu da se uzdaju u to da će Gibson proizvoditi gitare i pružati korisničku podršku", saopštili su iz fabrike.

Zvezda ove sezone nije pobedila SAMO dva kluba

Gibson godišnje proizvede više od 170 hiljada gitara u više od 80 država, a svirali su ih muzičari poput B.B. Kinga, Sleša, Boba Dilana, Erika Kleptona i Džordža Harisona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.