Tuborg vas vozi na Exit festival

Izvor: Kontra magazin, 27.Jun.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuborg vas vozi na Exit festival

U okviru kampanje "Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim", koju zajednički uspešno realizuju kompanija Carlsberg i Exit šestu godinu zaredom, biće angažovano preko 70 Tuborgovih autobusa koji će posetioce na Exit dovesti iz svih većih regionalnih centara i iz gradova u Srbiji. Osnovni cilj kampanje "Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim", jeste podizanje nivoa svesti među mladim ljudima o rizicima koje nosi vožnja pod uticajem alkohola. Prema velikom interesovanju koje svake godine vlada za kampanju "Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim", ove godine će se Tuborgovim autobusima prevesti preko 5000 posetilaca festivala iz regiona i Srbije. Autobusi kreću iz sledećih gradova: U Srbiji: Čačak, Kraljevo,Kragujevac, Užice,Valjevo, Šabac, Ruma, Niš,Paraćin,Jagodina, Beograd, Zrenjanin i Subotica. U regionu: Ljubljana, Split, Osijek, Zagreb, Rijeka, Banja Luka, Tuzla, Doboj, Mostar, Bijeljina, Zenica, Sarajevo, Skoplje, Podgorica. Pravo na prevoz Tuborgovim autobusima imaju posetioci festivala iz regiona i Srbije koji imaju ulaznicu/vaučer za festival, bilo da su je kupili, ili osvojili putem promotivnih aktivnosti i koji se u predviđenom roku (do popunjavanja mesta) prijave. Prijavljivanje za prevoz će se vršiti jedino putem online aplikacije na sajtu ovom linku. (http://www.exitmusic.tv/tuborgautobusi) Podsećamo da je broj mesta ograničen i da će pravo na prevoz ostvariti samo oni koji se najbrže prijave. U okviru kampanje "Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim", nije obezbeđen i besplatan smeštaj u Exit vilidžu. Nema potrebe da vozite do festivala. Opasno je i ekološki neodrživo. Prijavite se i budite deo velike Tuborg akcije. Možda na sedištu pored upoznate i nekog posebnog!

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo besplatan prevoz na EXIT

Izvor: B92, 27.Jun.2011

U okviru kampanje "Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim", koju zajednički organizuju kompanija Carlsberg i EXIT šestu godinu zaredom, biće angažovano preko 70 autobusa koji će posetioce na EXIT dovesti iz svih većih regionalnih centara i iz gradova u Srbiji...Osnovni cilj kampanje "Ako vozim ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.