Troje plus mačak u Srpskom narodnom pozorištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Troje plus mačak" u Srpskom narodnom pozorištu

Sutra će u Srpskom narodnom pozorištu biti izvedena predstava "Troje plus mačak", teatra iz Minska. Delegacija zaslužnih beloruskih umetnika, kao i diplomatski predstavnici te zemlje u Srbiji, posetili su pokrajinsku vladu, gde su razgovarali o saradnji u oblasti kulture između dve zemlje.

Zaslužni beloruski umetnici predstaviće se novosadskoj publici s predstavom "Troje plus mačak", komedijom koja će publici možda izmamiti i suzu.

U pokrajinskoj vladi razgovaralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se i o mogućnostima za saradnju Srbije i Belorusije u oblasti kulture. Predstava "Troje plus mačak", na repertoaru je Srpskog narodnog pozorišta 15. oktobra u 19 sati i 30 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.