Trejler za novi film Ridlija Skota

Izvor: B92, 22.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejler za novi film Ridlija Skota

Ridli Skot, reditelj filmova "Pad crnog jastreba”, "Gladijator” i "Telma i Luiz", nedavno je završio snimanje filma "Krug laži", koji će u bioskopima startovati u novembru. Predstavljamo vam premijerno prvi trejler iz ovog ostvarenja.

U filmu „Krug laži" (Body of Lies), koji dolazi iz studija "Warner Bros.", uloge tumače Leonardo di Kaprio ("Dvostruka igra”, "Avijatičar”, "Crni dijamant”"), dobitnik Oskara Rasel Krou ("Gladijator”), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mark Strong ("Rokenrola”) i drugi.

Film je zasnovan na istoimenom romanu Dejvida Ignacijusa, a scenario je napisao Vilijem Monahan, dobitnik Oskara za film "Dvostruka igra”.

Rasel Krou tumači lik Eda Hofmana, manipulativnog šefa CIA-e koji sa operativcem Rodžerom Ferisom (Di Kaprio) postavlja klopke za opasnog vođu Al Kaide, lansiranjem glasine da je bombaš u dosluhu sa Amerikancima.

„Krug laži" u bioskopima možete pogledati od 27. novembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.