Transformersi: Osveta poraženog

Izvor: B92, 07.Avg.2009, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transformersi: Osveta poraženog

Start: 24. jun

Režija: Michael Bay

Uloge: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White, John Benjamin Hickey, Ramon Rodriguez, Isabel Lucas i John Turturro


Dve godine su prošle otkako je mladi Sem Vitviki (Šaja LaBuf) spasao univerzum od odlučujuće borbe između ratobornih vrsta robota vanzemaljaca.

Uprkos njegovom ekstremnom herojstvu, Sem je i dalje prosečan tinejdžer sa svakodnevnom uznemirenošću zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polaska na koledž i toga što po prvi put mora da se razdvoji od devojke Mikaele (Megan Foks) i roditelja (Kevin Dan i Džulija Vajt).

Tu je i dodatni teret jer mora da objasni svoj odlazak i svom najnovijem prijatelju i zaštitniku, robotu Bamblbiju. Semov cilj je da vodi normalan univerzitetski život, ali da bi u tome uspeo, moraće da ignoriše svoju sudbinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.