Toni Parsons gostuje u Srbiji

Izvor: B92, 04.Mar.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parsons gostuje u Srbiji

Popularni britanski književnik Toni Parsons, autor bestselera "Čovek i dečak", predstaviće svoju novu knjigu u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Parsonsov novi roman „Moja omiljena supruga", predstavljen je krajem februara u Londonu, a od 1. marta može se naći i u našim knjižarama.

"Moja omiljena supruga" je priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama.

U pitanju je izuzetna priča o ljubavi, seksu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << misteriji i našoj mogućnosti da promenimo svet.

Toni Parsons, koji je karijeru započeo kao muzički kritičar i kolumnista mnogih magazina, od 17. do 21. marta biće gost Beograda, Novog Sada i Niša.

Toni Parsons će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige, 17. marta na Novosadskom sajmu, 19. marta u knjižari Akademija, dok će se sa Nišlijama družiti 20. marta u knjižari IPS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.