Tom Henks će u oktobru objaviti zbirku pripovedaka

Izvor: B92, 22.Feb.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Henks će u oktobru objaviti zbirku pripovedaka

Zbirka kratkih priča glumca Toma Henksa pod nazivom "Neobičan tip: Neke priče" biće objavljena u oktobru, saopštio je danas izdavač Alfred A. Knopf.

Za pisanje svoje prve knjige oskarovac Henks je koristio neke od svojih 100 starinskih pisaćih mašina, koje godinama sakuplja.

Među 17 pripovedaka koliko će ih biti u knjizi, jedna govori o imigrantu koji stiže u Njujork, druga o kuglašu koji postaje slavna ličnost, treća o ekscentričnom milijarderu... Henks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je saopštio da je na njima počeo da radi 2015. godine.

"Pisao sam u hotelima tokom turneja. Pisao sam na odmoru. Pisao sam na avionima, kod kuće i u kancelariji", rekao je proslavljeni glumac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tom Henks objavljuje svoju prvu knjigu

Izvor: N1 televizija, 22.Feb.2017

Zbirka kratkih priča glumca Toma Henksa pod nazivom "Neobičan tip: Neke priče" biće objavljena u oktobru, saopštio je izdavač Alfred A. Knopf...Za pisanje svoje prve knjige oskarovac Henks je koristio neke od svojih 100 starinskih pisaćih mašina, koje godinama sakuplja...Među 17 priča koliko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.