To Stivena Kinga ponovo na velikom platnu

Izvor: Art-anima.com, 17.Feb.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"To" Stivena Kinga ponovo na velikom platnu

Filmska adaptacija kultnog romana Stivena Kinga "To" izgleda da konačno postaje realnost - javlja PISB.

Pre dve godine je prvi put najavljeno da će biti urađena ekranizacija romana iz 1986. godine koji prati sedmoro prijatelje kao decu, i kao odrasle, u borbi protiv zla u njihovom rodnom gradiću. Od tada se malo šta čulo o ovom projektu, a sada producent Den Lin najavljuje da bi projekat ubrzo mogao da počne da se realizuje.

Na scenariju radi Keri Fukunaga, koji će i >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << režirati film. Moguće da bi to mogao da bude njegov sledeći projekat, čim završi snimanje nezavisnog filma kojeg trenutno radi u Africi.

I dalje se ne zna da li bi "To" bio razdeljen u dva filma, kao što je to bio slučaj sa televizijskim filmom iz 1990. godine.
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.