TikTok hit „Igra naslednika“ Dženifer Lin Barns u prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:39

TikTok hit „Igra naslednika“ Dženifer Lin Barns u prodaji

Postoji samo jedno pravilo: pobednik uzima sve

U izdanju Vulkan izdavaštva stigao je ljubavni triler Igra naslednika autorke Dženifer Lin Barns. U središtu priče koja je postala TikTok senzacija je Ejveri Grams, kojoj se život menja iz korena kada ekscentrični milijarder Tobajas Hotorn umre i ostavi joj čitavo svoje bogatstvo. Ejveri nema predstavu zašto je to uradio – ona ne zna čak ni ko je Tobajas Hotorn.

Ejveri, koja treba da preživi srednju školu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobije stipendiju i ode negde daleko, sada da bi dobila nasledstvo, mora da se preseli u kuću Hotornovih punu tajnih prolaza, gde svaka prostorija nosi starčev pečat, i njegovu ljubav prema enigmama, zagonetkama i šiframa. Međutim, porodica Tobajasa Hortona i dalje živi u kući. Tu su i četiri Hotornova unuka: opasni, privlačni, briljantni mladići, odrasli sa idejom da im dedino nasledstvo s pravom pripada. Grejson Hotorn je uveren da je Ejveri prevarantkinja, a njegov brat Džejmson na nju gleda kao na poslednju misteriju njihovog dede: uvrnutu zagonetku, slagalicu koju treba rešiti.

Zarobljena u svetu bogatstva i privilegija, dok opasnost vreba na svakom koraku, Ejveri će morati da zaigra igru samo da bi preživela.

Knjiga koja je osvojila čitaoce širom sveta Igra naslednika dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl [email protected] dobiće po jedan primerak knjige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.