Svetska premijera novog spota sastava Muse

Izvor: Kontra magazin, 17.Maj.2010, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera novog spota sastava Muse

MTV sa ponosom najavljuje da će se svetska premijera novog spota sastava Muse održati na kanalu najveće svetske muzičke televizijske mreže u četvrtak, 20. maja tačno u podne! Radi se o singlu "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" koji će se naći na albumu 'The Twilight Saga: Eclipse - Original Motion Picture Soundtrack'. Radi se o albumu koji prati objavljivanje novog filma Sumrak franšize a koji će u bioskopima biti od juna meseca. "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" je treći singl koji je Muse dao za korišćenje u ovoj filmskoj franšizi a ovaj put pesma je napisana samo za film. "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" premijerno će biti prikazan na 75 MTV kanala u 163 zemlje širom sveta, kao na sajtu www.muse.mtv.com. Poslednji album benda, The Resistance (Warner Bros. Records), debitovao je na prvom mestu top lista u 20 zemalja širom sveta. Eclipse je treći film iz serijala o vampirima u kome Robert Pattinson tumači Edwarda, Kristen Stewart Bellu a Taylor Lautner Jacoba. Film je režirao David Slade koji je snimio spotove za muzičare kao što su Muse, Aphex Twin, System of a Down, Stone Temple Pilots i Tori Amos. MTV, četvrtak, 20. maj u 12:00h! Muse (http://www.mtv.com/music/artist/muse_uk_/artist.jhtml) - MTV Shows (http://www.mtv.com/ontv/)

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Premijera novog singla sastava Muse na MTV-ju!

Izvor: Story, 18.Maj.2010, 12:49

MTV sa ponosom najavljuje da će se svetska premijera novog spota sastava Muse održati na kanalu najveće svetske muzičke televizijske mreže u četvrtak, 20. maja

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.