Suzan Bojl inspiracija Homeru

Izvor: B92, Beta, 21.Maj.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl inspiracija Homeru

Škotska pevačka senzacija Suzan Bojl (Susan Boyle) inspirisala je tvorce Homera Simpsona da naprave parodiju na takmičenje ze pevačke talente u crtanoj TV seriji "Simpsoni", objavljeno je na sajtu BBC News.

Suzan Bojl (48) postala je slavna širom sveta posle pojavljivanja u emisiji "Britain's Got Talent".

Inspirisan njenim nastupom, u video snimku "Springfield' Got Talent", napravljenom povodom proslave 20. godišnjice serije, Homer Simpson se pojavljuje pred sudijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sajmonom Kauelom (Simon Cowell) i predstavlja se sledechim rečima: "Moje ime je Homer Simpson, imam 39 godina i niko me nikada nije poljubio", i dodaje: "Moj san je da postanem velika pevačka zvezda kao Suzan Bojl".

Njena interpretacija pesme "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" pretvorila ju je u globalni fenomen kad je, posle emitovanja na televiziji, postavljena na "YouTube".

Nedavno je pominjana i u kultnoj američkoj TV crtanoj seriji "Saut park", a prošle nedelje bila je gost u specijalnoj emisiji Opre Vinfri (Oprah Winfrey).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.