Suzan Bojl doživela nervni slom

Izvor: S media, 01.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl doživela nervni slom

Škotska domaćica andjeoskog glasa Suzan Bojl (48), zvezda popularnog šoua "Britanija ima talenat", primljena je u privatnu bolnicu pošto je osvojila drugo mesto u finalu tog takmičenja.

Bojlova je u subotu uspela da pobedi devet preostalih finalista ovog šoua, ali je juče odvezena u bolnicu, doživevši "emocionalni nervni slom" u jednom londonskom hotelu, piše list.

Portparol policije je potvrdio da je osoblje hotela pozvalo hitnu pomoć koja je Bojlovu odvela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u bolnicu, prenela je britanska agencija Rojters, dodavši da je i policija krenula na zahtev lekara.

Incident se dogodio pošto je u finalu šoua "Britanija ima talenat", Bojlovoj prvo mesto oduzela plesna grupa "Diversiti".

Oko četiri miliona ljudi je glasalo za pobednika šoua grupa "Diversiti" je dobila 24,9 odsto glasova, dok je Bojlova dobila 20,2 odsto.

Mada nije pobedila u šou, muzička karijera Suzan Bojl neće izostati, s obzirom da Sajmon Kouvel, jedan od članova žirija, planira da potpiše s njom ugovor i izda joj album.

Priča se da će i Holivud snimiti film o njenom životu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzan Bojl u bolnici zbog nervnog sloma

Izvor: RTV Pink, 01.Jun.2009

. . . Škotska domaćica anđeoskog glasa Suzan Bojl (48), zvezda popularnog šoua Britanija ima talenat, primljena je u privatnu bolnicu pošto je osvojila drugo mesto u finalu tog takmičenja, piše list San njuspejper. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.