Izvor: Kontra magazin, 29.Nov.2009, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susan Boyle postavila novi rekord

Britanska pevačka zvezda Susan Boyle debitovala je na prvom mestu birtanske liste i postavila je novi rekord kao najprodavaniji debi album svih vremena UK liste albuma. Izdanje 'I Dreamed A Dream’ u prvoj nedelji je prodatu u preko 410 000 kopija čime je potukla rekord koji je postavila Leona Lewis. Ovaj album je takođe četvrti na spisku najbolje prodavanih albuma u toku prve nedelje u istoriji britanske liste. Od nje su jedino bolji bili Oasis sa 'Be Here Now’, Coldplay sa 'X Y’ i Take That sa albumom 'The Circus'.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzan Bojl na vrhu liste najprodavanijih albuma

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2009, 12:40

LONDON, 30. novembra 2009. (Beta) - Prvi album škotske pevačice Suzan Bojl dospeo je na prvo mesto liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, javile su svetske agencije. Suzan Bojl, koja je postala svetska zvezda posle učešća u televizijskom takmičenju "Britain's Got Talent", prodala je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Album Suzan Bojl najprodavaniji

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2009

Prvi album škotske pevačice Suzan Bojl dospeo je na prvo mesto liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji. Suzan Bojl, koja je postala svetska zvezda posle učešća u televizijskom takmičenju "Britain's Got Talent", prodala je 410.000 primeraka albuma "I Dreamed a Dream" od 23. novembra.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.