Stotine posetilaca stižu u Egzitov kamp

Izvor: Studio B, 09.Jul.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stotine posetilaca stižu u Egzitov kamp

Već danas, prvog dana rada kampa na novosadskom kupalištu "Štrand" za posetioce festivala "Egzit", smestilo se više stotina posetilaca, mahom stranaca.

Portparolka kampa Miljana Vučković kazala je novinarima da su stigli posetioci uglavnom iz Holandije i iz Engleske, a ima ih i iz Srbije i susednih zemalja.

Očekuje se da u kampu bude oko 4.000 ljudi. Prošle godine "Egzitov" kamp je bio u Petrovaradinu, takođe uz Dunav, kraj "divlje plaže" "Oficirac".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Ove godine je, posle upozorenja preduzeća "Vodovod i kanalizacija" da kamp može da ugrozi izvorišta vode, preseljen na "Štrand". "Egzit" se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.