Stonsi na turneji po Latinskoj Americi

Izvor: B92, 05.Nov.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonsi na turneji po Latinskoj Americi

Legendarni Rolingstonsi najavili su danas da će održati seriju koncerata u Latinskoj Americi gde su poslednji put nastupali pre deset godina.

U okviru latinoameričke turneje, koja će početi 3. februara u Santijagu, glavnom gradu Čilea, britanski muzičari će održati koncerte i u Brazilu i Meksiku, a po prvi put će se predstaviti publici Perua, Urugvaja i Kolumbije.

Turneja "America Latina Ole", u okviru koje će Stonsi svirati na stadionima, nastavak je Severnoameričke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turneje benda tokom 2015.

"Volimo da nastupamo u Latinskoj Americi i veoma smo uzbudjeni što ćemo u nekim gradovima svirati po prvi put. Publika je jedna od najboljih na svetu, nosi neverovatnu energiju", izjavio je frontmen grupe Mik Džeger, prenose agencije.

Gitarista Kit Ričards je početkom godine najavio novi album Stonsa, koji bi bio prvi od albuma "A Bigger Bang" iz 2005.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stonsi" na turneji po Latinskoj Americi nakon 10 godina

Izvor: Blic, 05.Nov.2015

Legendarni Rolingstonsi najavili su danas da će održati seriju koncerata u Latinskoj Americi gde su poslednji put nastupali pre deset godina...U okviru latinoameričke turneje, koja će početi 3. februara u Santijagu, glavnom gradu Čilea, britanski muzičari će održati koncerte i u Brazilu i Meksiku,...

Nastavak na Blic...

Stonsi na turneji po Latinskoj Americi nakon 10 godina

Izvor: Studio B, 06.Nov.2015, 11:43

Legendarni Rolingstonsi najavili su da će održati seriju koncerata u Latinskoj Americi gde su poslednji put nastupali pre deset godina...U okviru latinoameričke turneje, koja će početi 3. februara u Santijagu, glavnom gradu Čilea, britanski muzičari će održati koncerte i u Brazilu i Meksiku,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.