Stiže nastavak Diznijevog hit filma VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 22:56

Stiže nastavak Diznijevog hit filma VIDEO

Dizni je najavio da ove godine izlazi drugi deo animiranog filma "Vajana" čija radnja će pratiti avanture devojčice iz Okeanije.

Nastavak je prvobitno planiran kao serija za Disney+, ali će kompanija ipak emitovati film u bioskopima nakon nekoliko razočaravajućih rezultata na velikom platnu, piše BBC.

Film će biti premijerno prikazan 27. novembra.

Novi animirani mjuzikl će publiku "povesti na opsežno novo putovanje sa Vajanom, Mauijem i potpuno novom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posadom neobičnih mornara. Nakon što neočekivano čuje poziv svojih predaka koji su vešti u orijentaciji, Vajana mora krenuti ka dalekim morima Okeanije i opasnim, davno izgubljenim vodama, na avanturu kakvu do sada nije doživela", navodi se.

Ovog puta, tekstopisac Lin-Manuel Miranda, koji je bio nominovan za Oskara, neće raditi na muzici.

Izvršni direktor kompanije Disney, Bob Ajger, izjavio je da je originalni film "Vajana" bio najviše strimovan film 2023. godine na bilo kojoj platformi u SAD-u.

"Ovaj projekat je prvobitno razvijan kao serija, ali smo bili impresionirani onim što smo videli i znali smo da zaslužuje bioskopsko prikazivanje", rekao je Ajger.

Dizni je objavio i kratak trejler koji prikazuje Vajanu kako stoji na plaži i duva u školjku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.